► Livrarea produselor se face cu auto Valciu & CO, pana la domiciliul cumparatorului in Judetul Tulcea. In cazul in care accesul la localitatea cumparatorului se face pe cale fluviala, acesta va fi contactat in vederea stabilirii costurilor de livrare pana la destinatie.

► Toate produsele transportate sunt garantate pana la adresa solicitata iar transportul este asigurat pana la intrarea in curte sau bloc daca spatiul permite accesul cu auto. De la punctele de sosire specificate mai sus, datorita volumului si greutatii produselor, soferul va supraveghea doar descarcarea produselor din masina. Descarcarea cu macara se face doar atunci cand produsele sunt livrate cu autospeciale echipate cu dispozitiv de ridicare. 

► Va rugam sa va asigurati ca aveti personalul necesar pentru preluarea si transportul produselor de la masina de livrare pana la locuinta. Livrarea produselor aflate in stoc se face in termen de 24-48 ore iar in ceea ce priveste produsele comandate special, livrarea se va confirma telefonic.

► Livrarea este gratuita pentru toate comenzile. Nu asiguram transport in localitatile pentru care este necesara traversarea cu bacul.

Informatii Livrari : 0741.978.858