SERVICII

Firma Valciu & Co si-a dovedit de-a lungul timpului profesionalismul in domeniul constructiilor fiind permanent orientata spre nevoile clientului, incercand sa isi imbunatateasca zi de zi calitatea serviciilor. 
Scopul nostru este acela de a multumi clientul, de a  veni permanent cu solutii pentru a construi o relatie pe termen lung, cu avantaje reciproce. 

Firma Valciu & Co activeaza in domeniul constructiilor detinand baza logistica de ultima ora si un personal foarte bine pregatit. Va stam la dispozitie pentru asistenta tehnica in ceea ce priveste materialele de constructie. De asemenea asiguram asistenta comerciala pe piata de constructii, iar produsele pe care vi le oferim se preteaza oricarui tip de lucrare:
-constructii profesionale
-constructii rezidentiale  
-constructii civile ( blocuri sau case pentru locuit, cladiri administrative sau social-culturale )
-constructii industriale (magazii, hale normale sau supraetajate, depozite)
-constructii agrozootehnice (sere, ateliere agricole, adaposturi pentru utilaje etc.)

Iata serviciile cu care vine in ajutorul dumneavoastra firma Valciu & Co:


TRANSPORT GRATUIT!Puteti apela cu incredere la noi si puteti alege orice materiale de constructie va punem la dispozitie, fara a va preocupa problema transportului. Aceasta pica in grija firmei Valciu & Co.Valoarea materialelor achizitionate nu conteaza, nici cantitatea acestora, vi le transportam GRATUIT la domiciliu sau in santier.

 Serviciu de calcul, proiectare si planseu ceramic

proiectare cos

Dumneavoastra veniti cu proiectul si echipa noastra va sta la dispozitie! Oferim sisteme de calcul profesionale si avem solutii pentru orice va doriti in materie de contructii. 
Serviciul de calcul este GRATUIT, oferim de asemenea proiectare si posibilitatea de a previzualiza sistemele de zidarie. 
Dumneavoastra trebuie sa stiti doar ce va doriti, noi venim cu planseu ceramic, documentatie, schita. In functie de bugetul pe care il aveti alocat unei lucrari, dar si tinand cont de aspiratiile si pretentiile dumneavoastra, echipa noastra de specialisti va va calcula necesarul de materiale de cosntructii. Va vom oferi cele mai viabile solutii si de asemenea va vom pune la dispozitie o schita care va va oferi toate informatiile de care aveti nevoie pentru a utiliza materialele de constructii achizitionate. Asiguram documentatia completa pentru constructorii dumneavoastra, ceea ce va va ajuta foarte mult in realizarea lucrarii.

 Proiectare cosuri de fum si invelitori
pro 1

Asiguram solutii pentru orice detalii de proiect, chiar si atipice gen model de cos sau felul de invelitoare folosit. 
Indiferent de proiectul dumneavoastra, specialistii nostri va vor oferi mai multe alternative, tocmai pentru ca dumneavoastra sa puteti opta pentru varianta care va avantajeaza. 
Sistemele noastre profesionale de calcul sunt GRATUITE si se vor realiza pe baza proiectului dumneavoastra. Asiguram CONSULTANTA si SUPORT, echipa noastra va sta la dispozitie pentru ca dumneavoastra sa puteti alege cele mai potrivite materiale de constructii pentru dumneavoastra, iar raportul calitate-pret este cel mai bun in domeniul constructiilor.

 Proiectare pavaje- calcul si design

pvj
Firma Valciu & Co va asigura tot sprijinul pentru ca proiectul dumneavoastra sa se finalizeze cu succes. Stim cu totii ca pentru a obtine o gradina frumoasa, este foarte important pavajul. Va punem la dispozitie un design si posibilitatea de a previzualiza sistemul de pavaj pe care il alegeti. De asemenea echipa noastra realizeaza toate calculele pentru a afla care este necesarul de materiale de constructii.
Dumneavoastra veniti cu proiectul de spatiu, iar noi avem grija sa gasim designul care sa transforme locul intr-unul unic. Dam un plus de valoare spatiului dumneavoastra (parcari, gradini) si il ridicam la standardele care ne reprezinta.

 

 Vopsele- palete de culori, mixare

color 45 v

Culorile sunt foarte importante in constructii, de aceea va oferim garantia ca in timp veti putea pastra nuanta de vopsea pe care ati ales-o initial. Acest lucru poate fi posibil datorita sistemului de mixare computerizat. Codul de culoare ales azi poate fi pastrat si peste ani si ani, astfel ca oricand veti dori, il puteti refolosi.


Paleta de culori este foarte larga, astfel ca putem satisface si cele mai exigente gusturi. O gama diversificata de culori disponibile va sta la dispozitie, in functie de tipul de vopsea pe care doriti sa il folositi: lavabila de interior, vopsea de exterior, tencuieli decorative (siliconice, acrilice, silicatice).

 

 

 Parcare gratuita
parcare

 

 


Stim ca problema locurilor de parcare s-a accentuat in ultima vreme si de aceea uneori suntem nevoiti sa mergem in locuri mai comode, in loc sa alegem calitatea si pretul avantajos. Noi ne-am gandit la acest aspect si iti oferim garantia ca poti parca masina in siguranta. Dispunem de locuri de parcare la oricare dintre sediile noastre, fapt pentru care veti avea o grija in minus.

 

 

 

 Consultanta GRATUITA

consultanta

Firma Valciu & Co dispune de personal cu pregatire, atent selectionat, permanent cu acces la cursuri de specialitate. Trainingurile si testele repetate sunt garantia ca orice intrebare a dumneavoastra isi va gasi pe loc raspunsul, iar proiectele dumneavoastra pot fi solutionate cu succesul dorit. 
Va oferim servicii de calitate superioara, iar la noi consultanta este desigur GRATUITA. Suntem convinsi ca suntem alegerea potrivita pentru proiectele dumneavoastra, de aceea facem zilnic eforturi sa va rasplatim ca ne-ati ales. Raspundem cu promptitudine, cautam solutii pentru ca dumneavoastra, facem calculele necesare si va oferim documentatii si schite pentru ca echipa dumneavoastra de constructori sa aiba munca usurata.
Fie ca este vorba de achizitionarea unui produs, de un proiect de anvergura de constructie, de o renovare sau de o amenajare, Valciu & Co va trateaza cu aceeasi inclinare spre necesitatile dumneavoastra.Comenzi speciale

comenzispeciale cv1

Firma Valciu & Co va vine in ajutor atunci cand va doriti un produs anume pe care noi nu il avem pe stoc. De asemenea cand va doriti un lucru unicat, puteti apela la noi. Pentru aceste situatii exista serviciul de COMENZI SPECIALE. 
Ne puteti contacta si puteti comanda, iar produsul va va fi livrat la domiciliul dumneavoastra, in santier sau in orice alta locatie mentionata de dumneavoastra.
Comanda este transmisa conform cerintelor si livrata in ziua stabilita de comun acord.
Dumneavoastra va puteti imagina, va puteti dori proiecte unice, pentru ca noi suntem aici pentru a da un plus de culoare si valoare, pentru a particulariza, dar mai ales pentru a va transforma dorintele si visele in certitudini.