Produse recomandate

Rama de Etansare pentru Ferestre cu Articulare Mediana si Dubla Articulare EHV-AT Thermo

(0 evaluări)

1341 vizualizări

Producator: Fakro
Seria: EHV-AT Thermo - pentru invelitori proeminent ondulate
Tip produs: Rame de Etansare
Livrare: La comanda
Opţiuni produs
Cantitate

Rama de Etansare pentru Ferestre cu Articulare Mediana si Dubla Articulare EHV-AT Thermo

Pentru a asigura montarea corectă a ferestrei în panta acoperişului este necesară rama de etanşare. Proiectate cu precizie, elementele ramei de etanşare permit o îmbinare etanşă cu fereastra de mansardă.

Rolul ramei este atât drenarea eficientă a apei, cât şi protecţia împotriva vântului. Ramele sunt fabricate din tablă de aluminiu, protejate cu o vopsea poliesterică. Culoarea de bază este gri-maro (RAL 7022) şi este în armonie cu culorile tipice învelitorilor.

Rama de etanşare cu izolare termică suplimentară EHV-AT Thermo. Materialul termoizolator este lipit pe interiorul ramei şi aderă strâns la tocul ferestrei astfel încât, după instalare, creează un cadru termoizolant pentru fereastra. Această ramă de etanşare izolează fereastra şi îmbunătăţeşte semnificativ coeficientul de transfer termic, până la 15%, în funcţie de tipul ferestrei.
Rama de etanşare EHV-AT Thermo este proiectată pentru toate ferestrele de mansardă, atât din lemn cât şi din PVC. EHV-AT Thermo este o ramă de etanşare universală, şi poate fi utilizată pentru toate tipuri de învelitori cu profil până la 90mm. 

Unghiul de instalare: între : 15° – 90°.

 

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii.