Produse recomandate

Rama de Etansare pentru Ferestre cu Articulare Mediana si Dubla Articulare ESA / EZA

(0 evaluări)

1324 vizualizări

Producator: Fakro
Seria: ESA, EZA - pentru modificarea unghiului de instalare
Tip produs: Rame de Etansare
Livrare: La comanda
Opţiuni produs
Cantitate

Rama de Etansare pentru Ferestre cu Articulare Mediana si Dubla Articulare ESA / EZA

Pentru a asigura montarea corectă a ferestrei în panta acoperişului este necesară rama de etanşare. Proiectate cu precizie, elementele ramei de etanşare permit o îmbinare etanşă cu fereastra de mansardă.

Rolul ramei este atât drenarea eficientă a apei, cât şi protecţia împotriva vântului. Ramele sunt fabricate din tablă de aluminiu, protejate cu o vopsea poliesterică. Culoarea de bază este gri-maro (RAL 7022) şi este în armonie cu culorile tipice învelitorilor.

Ramele ESA si EZA măresc unghiul de înclinaţie al ferestrei cu 10° faţă de unghiul acoperişului, permiţând astfel montarea ferestrei şi pe acoperişuri cu înclinaţie minimă de 7°.

În cazul montării mai multor ferestre, gruparea acestora se va face doar pe linie orizontală cu disanţa de 20 cm între ele.

Rama este disponibilă în trei versiuni, permiţând montajul pe diferite tipuri de învelitori:

Rama ESA – pentru învelitori plate cu grosimea învelitorii de max 10 mm (2 x 5 mm): carton asfalt, şindrila bituminată, ardezie.

Rama EZA – pentru învelitori profilate până la 45 mm: tiglă, tablă profilată.

Rama se compune din patru elemente de bază (partea inferioară, 2 părţi laterale şi partea superioară). Partea inferioară este adaptată la tipul învelitorii folosite. Partea inferioară şi elementele laterale sunt astfel profilate, încât să permită aplicarea unei termoizolaţii pe perimetrul ramei. În kitul de instalare se găsesc colţare speciale, necesare pentru schimbarea unghiului de înclinare a ferestrei. 
Ramele de tipul EZA şi EHA au pe lângă cele 4 componente de bază un jgheab pentru drenarea condensului de pe folie şi buretele de etanşare pentru părţile laterale.

Componentele ramei:

1 — şorţ;
2 — părţile laterale;
3 — partea superioară;
4 — lamele de fixare;
5 — jgheab pentru drenajul condensului;
6 — burete de etanşare;
7 — colţare pentru schimbarea unghiului de înclinare;

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii.