Rama de Etansare pentru Ferestre Atic EUV / B

(0 evaluări)

1337 vizualizări

Producator: Fakro
Seria: EUV/B
Tip produs: Rame de Etansare
Livrare: La comanda
Opţiuni produs
Cantitate

Rama de Etansare pentru Ferestre Atic EUV / B

Pentru a asigura montarea corectă a ferestrei în panta acoperişului este necesară rama de etanşare. Proiectate cu precizie, elementele ramei de etanşare permit o îmbinare etanşă cu fereastra de mansardă.

Rolul ramei este atât drenarea eficientă a apei, cât şi protecţia împotriva vântului. Ramele sunt fabricate din tablă de aluminiu, protejate cu o vopsea poliesterică. Culoarea de bază este gri-maro (RAL 7022) şi este în armonie cu culorile tipice învelitorilor.

Ferestrele atic se montează în peretele vertical, la întâlnirea cu planul acoperişului, pentru a se combina cu ferestrele de mansardă FAKRO.

Rama EUV/B este universală şi permite montajul în orice tip de învelitoare, iar adâncimea standard de montaj este V (0).

Rama EUV/B este destinată pentru montajul unei singure ferestre atic în combinaţie cu o singură fereastră de mansardă. Este disponibilă şi versiunea modulară, care permite combinarea complexă a ferestrelor atât pe orizontală cât şi pe verticală.

Montajul se face pe acoperişuri cu panta cuprinsă între 15° şi 55° pentru adâncimea de încastrare V.

Modulul de rame pentru combinaţii în atic EUV/B se compune dintr-o ramă de etanşare pentru fereastra de mansardă, din elementele de îmbinare a ferestrei de mansardă cu cea verticală şi profile cu lungimea de 120cm pentru protecţia streaşinii decupate.

 

Elementele ramei:

1 — ramă pentru fereastra de mansardă (fără partea inferioară); 
2 — jgheab de legătură între cele 2 ferestre; 
3 — profil de mascare sub jgheab;
4 — profil de drenaj lateral; 
5 — protecţie streaşină decupată 1; 
6 — protecţie streaşină decupată 2.

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii.