Rama de Etansare pentru Ferestre Termoizolante de Acces pe Acoperis ESW

(0 evaluări)

1361 vizualizări

Producator: Fakro
Seria: ESW - pentru invelitori plate
Tip produs: Rame de Etansare
Livrare: La comanda
Opţiuni produs
Cantitate

Rama de Etansare pentru Ferestre Termoizolante de Acces pe Acoperis ESW

Pentru a asigura montarea corectă a ferestrei în panta acoperişului este necesară rama de etanşare. Proiectate cu precizie, elementele ramei de etanşare permit o îmbinare etanşă cu fereastra de mansardă.

Rolul ramei este atât drenarea eficientă a apei, cât şi protecţia împotriva vântului. Ramele sunt fabricate din tablă de aluminiu, protejate cu o vopsea poliesterică. Culoarea de bază este gri-maro (RAL 7022) şi este în armonie cu culorile tipice învelitorilor.

Ramele de etanşare speciale pentru ferestrele termoizolante de acces pe acoperiş se vor utiliza Pentru conectarea acestor ferestre cu învelitoarea. Sunt disponibile două tipuri de rame: ESW, EZW.

Ferestrele termoizolante de acces pe acoperiş pot fi combinate pe orizontală între ele, sau cu ferestrele FT şi FP, care au aceeaşi înălţime, la un nivel de încastrare N (+3 cm).

În cazul combinărilor, distanţa standard dintre ferestre este de 10cm. În cazul montării a 2 ferestre cu balamalele spre interiorul modulului (spate în spate) distanţa trebuie să fie de 15cm.

 

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii.