Rama de Etansare pentru Ferestre Termoizolante de Acces pe Acoperis EZW-A

(0 evaluări)

1430 vizualizări

Producator: Fakro
Seria: EZW-A - pentru invelitori ondulate
Tip produs: Rame de Etansare
Livrare: La comanda
Opţiuni produs
Cantitate

Rama de Etansare pentru Ferestre Termoizolante de Acces pe Acoperis EZW-A

Pentru a asigura montarea corectă a ferestrei în panta acoperişului este necesară rama de etanşare. Proiectate cu precizie, elementele ramei de etanşare permit o îmbinare etanşă cu fereastra de mansardă.

Rolul ramei este atât drenarea eficientă a apei, cât şi protecţia împotriva vântului. Ramele sunt fabricate din tablă de aluminiu, protejate cu o vopsea poliesterică. Culoarea de bază este gri-maro (RAL 7022) şi este în armonie cu culorile tipice învelitorilor.

Pentru conectarea acestor ferestre cu învelitoarea, se vor utiliza ramele de etanşare speciale pentru ferestrele termoizolante de acces pe acoperiş. Sunt disponibile două tipuri de rame: ESW, EZW.

Ferestrele termoizolante de acces pe acoperiş pot fi combinate pe orizontală între ele, sau cu ferestrele FT şi FP, care au aceeaşi înălţime, la un nivel de încastrare N (+3 cm).

În cazul combinărilor, distanţa standard dintre ferestre este de 10cm. În cazul montării a 2 ferestre cu balamalele spre interiorul modulului (spate în spate) distanţa trebuie să fie de 15cm.

Rama se compune din patru elemente (elementul inferior, două laterale şi elementul superior). Elementul inferior are un şorţ din Al care se fixează de materialul acoperişului, pentru o bună etanşare.

Versiunea EZW se termină cu un şorţ ce se poate modela pe forma profilată a învelitorii. Profilele laterale au rol de jgheab de drenaj şi asigură scurgerea apei, fără să afecteze hidroizolaţia acoperişului. Buretele de etanşare asigură protecţie împotriva prafului, zăpezii etc.

Elementele ramei EZW:

1 - partea inferioară (165 mm lungime); 
2 - părţile laterale; 
3 - lamele de fixare; 
4 - partea superioară; 
5 - jgheab de drenaj;
6 - burete de etanşare.

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii.