Produse recomandate

Rama de Etansare pentru Ferestre cu Articulare Mediana si Dubla Articulare ESV  

(0 evaluări)

1494 vizualizări

Producator: Fakro
Seria: ESV - pentru invelitori plate
Tip produs: Rame de Etansare
Livrare: La comanda
Opţiuni produs
Cantitate

Rama de Etansare pentru Ferestre cu Articulare Mediana si Dubla Articulare ESV  

Pentru a asigura montarea corectă a ferestrei în panta acoperişului este necesară rama de etanşare. Proiectate cu precizie, elementele ramei de etanşare permit o îmbinare etanşă cu fereastra de mansardă.

Rolul ramei este atât drenarea eficientă a apei, cât şi protecţia împotriva vântului. Ramele sunt fabricate din tablă de aluminiu, protejate cu o vopsea poliesterică. Culoarea de bază este gri-maro (RAL 7022) şi este în armonie cu culorile tipice învelitorilor.

Rama ESV permite îmbinarea etanşă a ferestrei cu materialele învelitoare plate cum ar fi: membrană hidroizolantă, tablă plană, şindrilă bituminată, ardezie cu grosimea până la 10 mm (2 straturi de câte 5 mm).

Adâncimea standard de încastrare a ferestrei pentru rama ES este V (0 cm).

Montajul se face pe acoperişuri cu panta cuprinsă între 15° şi 90° pentru adâncimea de încastrare V şi panta cuprinsă între 20° şi 90° pentru adâncimea J(-3cm). Ramele ESJ pot fi utilizate doar pentru ferestre cu articulare mediană.

Rama se compune din patru elemente de bază (partea inferioară, 2 părţi laterale şi partea superioară). Partea inferioară a ramei are pe partea dorsală a şorţului de Al o bandă de butil pentru lipirea ramei de învelitoare asigurând astfel o îmbinare etanşă.

     ESV_ESJ_b.jpg (250×272)

Componentele ramei:

1 — şorţul de Al;
2 — părţile laterale;
3 — partea superioară;
4 — lamele de fixare;

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii.