Velux Fereastră de mansardă cu deschidere de jos GZL 1051B

(1 evaluări)

812 vizualizări

Producator: VELUX
Seria: Deschidere de jos
Tip produs: Fereastra mansarda
Livrare: La comanda
Gama: Standard cu izolare termica suplimentara
Caracteristici Produs: Rezistență la intemperii, Geam termoizolant optimizat din 2 foi de sticlă Ufer 1.3 W/m2K, Garnitură suplimentară împotriva curentului, Aer proaspăt chiar și cu fereastra închisă, Montaj rapid al rulourilor originale, Sistem izolator ThermoTechnology™, Se rotește pentru curățare ușoară
Opţiuni produs
Cantitate

Velux Fereastră de mansardă cu deschidere de jos GZL 1051B

Ferestrele de mansardă VELUX din gama Standard sunt disponibile în diferite variante de finisaj și modalități de operare.       

Modelul original de fereastră de mansardă cu operare de sus GZL are integrat un sistem de ventilare.

Operată cu ajutorul unui mâner elegant din zinc, situat în partea de jos, această fereastră de mansardă din lemn este soluția recomandată în situațiile în care este necesar montajul ferestrei la înălțime, de exemplu în cazul unui parapet înalt. Fereastra este echipată cu un sistem de ventilare în două trepte care oferă posibilitatea de reglare a ventilației, chiar dacă fereastra este închisă.

Datorită sistemului izolator performant ThermoTechnology™ cu care sunt dotate modelele, te vei simți protejat de frig. 

Din 2018 toate ferestrele noastre de mansardă, inclusiv cele din gama Standard, sunt dotate cu sistemul izolator ThermoTechnology™ și cu garnitură suplimentară împotriva curentului. Împreună, ele transformă fereastra într-un scut extrem de puternic împotriva vântului și temperaturilor scăzute.

Ferestrele de mansardă VELUX sunt testate pentru a rezista la intemperiile fiecărui anotimp, de la furtunile cu grindină din timpul verii, la căderile de zăpadă și gerul iernii.

Sistemul de venitlare în două trepte îți lasă casa să respire, chiar dacă fereastra este închisă. Apasă o dată sau de două ori pentru a ajusta cantitatea de aer care vrei să intre - și bucură-te de aer proaspăt în orice moment din zi sau din noapte.

Filtrul de aer integrat te protejează de praf și insecte, lăsând să intre doar aer curat. Filtrul se poate curăța cu ușurință/aspira.

Pentru a curăța geamul exterior, rotește cerceveaua 180o. Apoi fixează cerceveaua în toc cu ajutorul zăvorului. În acest mod, ambele mâini îți rămân libere pentru a curăța geamul foarte ușor.

Completează fereastra ta de mansardă cu rulouri VELUX. Toate ferestrele noastre de mansardă au dispozitive premontate pentru montajul rapid al rulourilor decorative și parasolare. Sistemul prin care rulourile se fixează pe ferestre are denumirea Pick&Click!™. Rulourile VELUX controlează căldura sau reduc lumina, fiind potrivite oricăror dorințe. Alege între ruloul parasolar și o gamă variată de rulouri interioare.

Ferestrele de mansardă din pin sunt tratate cu un lac pe bază de apă care protejează lemnul împotriva murdăriei și umidității.

Ferestrele care nu necesită întreținere au la interior miez de lemn tratat termic, acoperit cu un strat de poliuretan rezistent la apă.

Kiturile de întreținere sunt utile dacă vrei să prelungești durata de viață a ferestrelor VELUX.

VELUX oferă 10 ani garanție pentru ferestrele de mansardă din lemn, rame de etanșare și geam. Pentru ferestrele cu profil din poliuretan, garanția este de 15 ani!

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii.