Velux Fereastră de mansardă cu deschidere de sus GLU 0061

(1 evaluări)

924 vizualizări

Producator: VELUX
Seria: Deschidere de sus
Tip produs: Fereastra mansarda
Livrare: La comanda
Gama: Standard Plus cu 3 foi de sticla!
Caracteristici Produs: Rezistență la intemperii, Garnitură suplimentară împotriva curentului, Aer proaspăt chiar și cu fereastra închisă, Curățare ușoară, Montaj rapid al rulourilor originale, Sistem izolator ThermoTechnology™, Nu necesită întreținere, aspect impecabil, Izolare fonică suplimentară, Geam termoizolant din 3 foi de sticlă Ufer 1.1 W/m2K
Opţiuni produs
Cantitate

Velux Fereastră de mansardă cu deschidere de sus GLU 0061

Noua fereastră de mansardă Standard Plus are acum geam termoizolant altcătuit din 3 foi de sticlă la un preț extrem de atractiv, ceea ce îți va da posibilitatea să păstrezi locuința călduroasă, fără a face compromisuri la calitate. Geamul termoizolant, împreună cu inovatorul sistem izolator ThermoTechnology™ și cu garnitura specială fac conferă acestei ferestre proproietăți izolatoare excelente.

Bara de operare unică o recomandă pentru majoritatea înălțimilor de montaj, iar operarea de sus îți dă posibilitatea de a plasa o canapea dedesubt și totodată, să poți deschide fereastra.

GLU 0061 este fereastra noastră cu miez de lemn învelit în poliuretan, cu geam termoizolant alcătuit din 3 foi de sticlă. Este modelul care nu necesită întreținere. Modul unic de construcție al acestui model îi conferă un aspect impecabil, deoarece acoperirea omogenă a poliuretanului duce la un finisaj unitar, fără îmbinări. Modelul este recomandat în special în încăperi umede sau în spații cu exploatare intensă.

Completează fereastra ta de mansardă cu rulouri VELUX. Toate ferestrele noastre de mansardă au dispozitive premontate pentru montajul rapid al rulourilor decorative și parasolare. Sistemul prin care rulourile se fixează pe ferestre are denumirea Pick&Click!™. Rulourile VELUX controlează căldura sau reduc lumina, fiind potrivite oricăror dorințe. Alege între ruloul parasolar și o gamă variată de rulouri interioare.

Ferestrele de mansardă din pin sunt tratate cu un lac pe bază de apă care protejează lemnul împotriva murdăriei și umidității.

Ferestrele care nu necesită întreținere au la interior miez de lemn tratat termic, acoperit cu un strat de poliuretan rezistent la apă.

Kiturile de întreținere sunt utile dacă vrei să prelungești durata de viață a ferestrelor VELUX.

VELUX oferă 10 ani garanție pentru ferestrele de mansardă din lemn, rame de etanșare și geam. Pentru ferestrele cu profil din poliuretan, garanția este de 15 ani!

Fereastra ta VELUX Standard cu operare manuală este ușor de transformat într-una acționată electric, funcționând asemenea ferestrei electrice VELUX INTEGRA®

Cu ajutorul unui kit constând în sistemul de acționare electrică KUX 110 și al motorului electric KMG 100K, vei putea să deschizi și să închizi fereastra la atingerea unui buton. Alege între o telecomandă clasică sau tableta de control KLR 200 cu programe presetate pentru orice dorință. Poți folosi această opțiune pentru upgradare pentru a acționa electric o fereastră sau pentru acționarea electrică a un rulou electric sau unei rolete electrice VELUX INTEGRA®.

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii.