Bilka Colier Burlan 90mm 0.6 mm Lucios Rosu RAL 3011

(0 evaluări)

142 vizualizări

Producator: Bilka
Seria: Colier Burlan
Tip produs: Element Sistem Pluvial
Culoare: Rosu
Livrare: La comanda
Grosimea: 0.60 mm
Diametru: 90 mm
Cantitate

Bilka Colier Burlan 90mm 0.6 mm Lucios Rosu RAL 3009

Sistemul pluvial BILKA este fabricat din oțel zincat la cald și protejat multistrat pe ambele fețe pentru o comportare perfectă în timp. 

Colierul pentru burlanul Bilka este produs din oțel suedez de cea mai bună calitate (0,6 mm), zincat pe ambele părți (275 g/mp) și acoperit cu Prelaq Nova (2 x 50 microni). Stratul de Prelaq Nova conferă produselor o suprafață de netezime deosebită, stabilitate foarte mare a culorii și o rezistență solidă la acțiunea apei de ploaie și a agenților poluanți din atmosferă.

Cele cinci straturi care conferă și protejează banda metalică garantează rezistența la coroziune a fiecarui element și conferă o foarte lungă durată de viață acestor produse. Acesta este motivul pentru care sistemul BILKA oferă garanții pentru o rezistență foarte îndelungată în timp. 

Recomandari pentru montaj:

  • Pe zid se fixează o sfoară de-a lungul căreia va fi amplasat burlanul. Apoi se aplică brățara burlanului indicând locul de fixare al acesteia și pregătind orificiile de montare. Brațara se montează cu ajutorul unor dibluri. În cazul în care produsul se montează pe un perete cu izolație termică din polistiren trebuie să se utilizeze ancora de lungime adecvată.
  • Prima brațară se montează direct 150 mm distanță sub cot, iar ultima înainte de evacuare. Distanța maximă dintre brățări nu trebuie să depășească 2 m.
Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii.