Fakro Fereastra pentru Acoperis Tip Terasa DEF DU6

(0 evaluări)

1446 vizualizări

Producator: Fakro
Seria: DEF DU6
Tip produs: Fereastra mansarda
Livrare: La comanda
Gama: Fereastra Pentru Acoperis Tip Terasa
Opţiuni produs
Cantitate

Fakro Fereastra pentru Acoperis Tip Terasa DEF DU6

Beneficiile unei surse de lumină naturală într-o clădire sunt de necontestat, însă putem întâlni cazuri când în clădiri cu acoperiş tip terasă există încăperi unde nu pot fi montate ferestre verticale. Din acest motiv s-au creat ferestrele pentru acoperiş tip terasă.

Fereastra pentru acoperiş tip terasă DEF, cu un design minimalist, perfect, a obţinut prestigiosul premiu Red Dot Design Award.

DEF DU6  ferestre acţionate electric prin sistemul wireless Z-Wave pentru acoperiş terasă, dotate cu geam inovator, având parametri de izolare termică excelenţi şi un design modern.

Fereastra pentru acoperiş terasă tip F are o înfăţişare modernă şi atractivă, fiind caracterizată de parametri de izolare termică excelenţi. Structura tocului este aceeaşi ca şi în cazul ferestrelor cu cupolă, totuşi principala diferenţă o reprezintă geamul întărit, folosind tehnologii moderne, pentru a obţine un design inovator şi foarte plăcut din punct de vedere estetic.

Ferestrele pentru acoperiş terasă tip F pot fi montate pe acoperişuri cu panta cuprinsă între 2 şi 15 grade.

Fereastra tip F este dotată cu geam eficient energetic, cu 3 foi de sticlă. Sticla exterioară, având o grosime de 6 mm este securizată, iar cea interioară este laminată (clasa anti-efracţie P2A). În cazul în care geamul se sparge, cioburile de sticlă nu vor reprezenta un pericol, graţie foii de sticlă laminate. Coeficientul de transfer termic pentru întreaga fereastră este U=0.88 W/m2K (conform EN 12567-2). Fereastra este disponibilă pentru comenzi şi în varianta cu geam U8 cu 4 foi de sticlă. Coeficientul de transfer termic pentru întreaga fereastră D_F DU8 este U=0.76 W/m2K (conform EN 12567-2). Aceşti parametri excelenţi fac ca fereastra să fie adecvată atât pentru clădiri eficiente energetic cât şi pentru cele pasive.

Structura ferestrelor permite instalarea atât a accesoriilor interioare, cât şi a celor exterioare. Rulourile exterioare protejează încăperea împotriva supraîncălzirii, în timp ce accesoriile interioare protejează împotriva luminii solare puternice şi constituie un element decorativ.

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii.